SERIE A

Χενκ Τεν Κάτε, το νέο όνομα για Σαμπντόρια

Χενκ Τεν Κάτε, το νέο όνομα για Σαμπντόρια
INTIME SPORTS

Η προπονητολογία ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει για τη Σαμπντόρια, με το τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα να είναι ο Χενκ Τεν Κάτε.

Όσο παρατείνεται η αγωνία για το αν ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα συνεχίσει στον πάγκο της Σαμπντόρια και την προσεχή σεζόν τόσο αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Πριν λίγες ημέρες είχε μπει στη λίστα των Γενοβέζων αυτό του Μίτσελ ενώ φαίνεται πως ένας ακόμα γνώριμος των ελληνικών γηπέδων θεωρείται καλή περίπτωση στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας.

Αυτός είναι ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, με τα ολλανδικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν με σημερινά τους δημοσιεύματα πως ο 61χρονος τεχνικός έχει την "υποστήριξη" του Σαμουέλ Ετό, με τον Καμερουνέζο να έχει συνεργαστεί μαζί του όταν αμφότεροι βρίσκονταν στη Μπαρτσελόνα (βοηθός του Ράικαρντ ο Τεν Κάτε).

"Είναι πράγματα που θα μπορούσα να σκεφτώ όμως έχω άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Είναι ωραίο πάντως να υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χενκ Τεν Κάτε ερωτηθείς για τις συγκεκριμένες φήμες.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ