SERIE A

Στη λίστα της Σαμπντόρια και ο Μίτσελ

Στη λίστα της Σαμπντόρια και ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Η Σαμπντόρια ψάχνει τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς σε περίπτωση αποχώρησής του το καλοκαίρι, με τον Μίτσελ να είναι πλέον ένα από τα ονόματα που φιγουράρει στη λίστα των "μπλουτσερκιάτι".

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι πολύ πιθανό να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Σαμπντόρια στο φινάλε της σεζόν (είναι δεδομένη η επιθυμία της Νάπολι να τον αποκτήσει σε περίπτωση φυγής του Ράφα Μπενίτεθ) και οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Εδώ και αρκετό καιρό κινούνται βρίσκονται σε επαφές με προπονητές αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για την "επόμενη ημέρα", με τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Μάσιμο Φερέρο να είναι ήδη αρκετά.

Το "Sky Italia" αποκάλυψε με δημοσίευμά του πως ο Πάουλο Σόουζα ήταν μέχρι πρότινος το ακλόνητο φαβορί όμως αυτό δεν ισχύει πλέον, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού επικαλέστηκε κάποια προσωπικά προβλήματα και ζήτησε χρόνο πριν δώσει την οριστική του απάντηση.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της "Σαμπ" έκανε στο ίδιο διάστημα τη δική της "έρευνα" για τον Βάλτερ Ματσάρι που έχει καθήσει στο παρελθόν στον πάγκο της (2007-09) και την έχει μάλιστα οδηγήσει στον τελικό του Coppa Italia το 2009, ενώ στη σχετική λίστα βρίσκονται και άλλα ονόματα.

Οι Ρομπέρτο Ντοναντόνι, Στέφανο Κολαντουόνο και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι τρεις προπονητές από την εγχώρια αγορά που εξετάζονται οι περιπτώσεις τους ενώ σύμφωνα με το ιταλικό μέσο το όνομα που προστέθηκε εσχάτως σε αυτή τη λίστα είναι και ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει βρει ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν ενώ τους τελευταίους μήνες το όνομά του έχει συνδεθεί και με αρκετούς συλλόγους της πατρίδας του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ