SERIE A

"Βολές" Ιγκουαϊν κατά διαιτησίας

"Βολές" Ιγκουαϊν κατά διαιτησίας

Τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους εξέφρασε μέσω Twitter ο φορ της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαίν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την ήττα από τη Ρόμα (2-0), η Νάπολι υπέστη εκτός έδρας ήττα και απέναντι στη Γιουβέντους (3-0) , με το αρνητικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής στο Τορίνο να αφήνει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή της Serie A.

Για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν πάντως, καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του σκορ έπαιξε ο διαιτητής Ρόκι, με τον Αργεντίνο άσο των "παρτενοπέι" να διαμαρτύρεται για δύο αποφάσεις του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Το πρώτο γκολ της Γιουβέντους είναι οφσάιντ, ενώ μου σφυρίχτηκε φάουλ σε φάση που μου έγινε πέναλτι. Χαχα", ήταν το σχόλιο του "Πιπίτα", αναφερόμενος στη φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων (ο Γιορέντε ήταν για περίπου 20 εκατοστά σε θέση οφσάιντ) αλλά και σε ένα πέναλτι που ζήτησε σε μονομαχία του μέσα στην περιοχή της Γιουβέντους με τον Ογκμπόνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης της Νάπολι "φωνάζει" για τη διαιτησία μέσω των social media καθώς κάτι ανάλογο είχε πράξει ο Πέπε Ρέινα στο Twitter μετά την ήττα από τη Ρόμα (είχε αμφισβητήσει το πέναλτι που είχε δοθεί υπέρ των "τζαλορόσι").

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ