SERIE A

Το ξεχωριστό μήνυμα της Φιορεντίνα στον Ρόσι

Το ξεχωριστό μήνυμα της Φιορεντίνα στον Ρόσι

Ο Τζουζέπε Ρόσι χάνει το υπόλοιπο 2014 λόγω τραυματισμού όμως η Φιορεντίνα είναι πάντα στο πλευρό του. Δείτε με ποιον τρόπο του δείχνουν τη στήριξή τους οι "βιόλα".

Μετά την τέταρτη χειρουργική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στο δεξί του γόνατο, ο Τζουζέπε Ρόσι καλείται για μία ακόμα φορά να ανέβει ανηφορική διαδρομή για να επιστρέψει γερός στα γήπεδα, μιας που θα χρειαστεί να μείνει για 4-5 μήνες εκτός γηπέδων.

Η Φιορεντίνα πάντως είναι 100% στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και το αποδεικνύει στην κάθε ευκαιρία. Αρχικά τον δήλωσε στη λίστα για τα ματς του Europa League ενώ μετά την οριστικοποίηση της πολύμηνης αποχής του από τα γήπεδα του έστειλε ξεχωριστό μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

"Μην τα παρατάς Πεπίτο: έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε μαζί!", είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα που φιγουράρει στο σάιτ του ιταλικού συλλόγου, με τη Φιορεντίνα να έχει φτιάξει και ένα 3λεπτο video με σπουδαίες στιγμές του πέρυσι με τη φανέλα του συλλόγου .

Το ξεχωριστό μήνυμα της Φιορεντίνα στον Ρόσι

Εν τω μεταξύ, μήνυμα στον 27χρονο Ιταλό φορ έστειλε και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μέσω Twitter: "Άλλοι 4-5 μήνες stop για τον Ρόσι. Εμείς δεν θα κουραστούμε ποτέ να σε περιμένουμε, εσύ μην κουραστείς ποτέ να παλεύεις", έλεγε χαρακτηριστικά.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ