SERIE A

Συγχώνευση Μίλαν-Ίντερ πρότεινε ο Ραϊόλα

Συγχώνευση Μίλαν-Ίντερ πρότεινε ο Ραϊόλα

Ο διάσημος μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, προκάλεσε αίσθηση στην Ιταλία με την πρότασή του για συγχώνευση των Μίλαν και Ίντερ ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μίλαν δεν έχει φτάσει πέρα από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2007 και η κάτοχος του τροπαίου το 2010 Ίντερ έχει μείνει τα δύο τελευταία χρόνια εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά πολλούς, το χαμήλωμα του πήχη των φιλοδοξιών οφείται στο γεγονός ότι δεν μπορούν να συναγωνιστούν οικονομικά τους άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Μίνο Ραϊόλα να δίνει τη λύση μέσω μίας... ρηξικέλευθης πρότασης:

"Η κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Η Μίλαν και η Ίντερ, αντί να ανταγωνίζονται η μία την άλλη, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν μία ισχυρή ανταγωνιστική ομάδα.

Θα μπορούσαν έτσι να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο διάσημος μάνατζερ, ο οποίος φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά και στις δύο ομάδες της "αιώνιας πόλης":

"Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν η Ρόμα και η Λάτσιο, καλύτερα να υπάρχει ένας ισχυρός σύλλογος παρά δύο αδύναμα".

Άμεση ήταν πάντως η "απάντηση" που δόθηκε στον Ραϊόλα από τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι: "Ίσως να ήταν μία καλή ιδέα η ένωση των δύο ομάδων αλλά εμείς είμαστε ήδη δυνατοί", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ