SERIE A

Οπαδοί της Φιορεντίνα πήγαν στο σπίτι του Μπόρχα Βαλέρο και του ζήτησαν να μείνει

Οπαδοί της Φιορεντίνα πήγαν στο σπίτι του Μπόρχα Βαλέρο και του ζήτησαν να μείνει

Σημαντική μερίδα των οπαδών της Φιορεντίνα πήγε κάτω απ' το σπίτι του Μπόρχα Βαλέρο και φώναξε συνθήματα, ζητώντας απ' τον Ισπανό μέσο να παραμείνει στους "βιόλα". (VIDEOS)

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα μυρίζει... μπαρούτι, ύστερα απ' την απόφαση της οικογένειας Ντέλα Βάλε να ανακοινώσει την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Οι δύσκολες στιγμές που ζουν οι "βιόλα" είχαν ως αποτέλεσμα, ο Μπόρχα Βαλέρο να εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει απ' το σύλλογο. Ο 32χρονος μέσος δεν τα περνά καλά στη Φλωρεντία και το εκμυστηρεύτηκε σε ένα Ιταλό φίλο του μέσω ηχητικού στο whatsapp. Αυτό, έμελλε να είναι και το λάθος του, καθώς το ηχητικό διέρρευσε και ο ίδιος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Παρ' όλα αυτά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα δεν ξεχνούν όλα όσα έχει προσφέρει την τελευταία πενταετία στην ομάδα. Γι' αυτό το λόγο, πήγαν κάτω απ' το σπίτι του και ζήτησαν, μέσω συνθημάτων, να παραμείνει στους "βιόλα".

"Υπάρχει μόνο ένας Μπόρχα Βαλέρο" και "Ο Μπόρχα είναι ένας από μας" είναι μόνο μερικά από τα συνθήματα που του φώναξαν, με τον Ισπανό χαφ να βγαίνει στο παράθυρο μαζί με τη σύζυγό του, Ρόσιο και να χαιρετά τους φίλους της ομάδας.

Δείτε το VIDEOS:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ