SERIE A

Πωλείται η Φιορεντίνα

Πωλείται η Φιορεντίνα

Η οικογένεια Ντέλα Βάλε εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Φιορεντίνα, ανοίγοντας μ' αυτό τον τρόπο την πόρτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της μέτριας πορείας της ομάδας στη Serie A. Οι διοικητικοί ηγέτες των "βιόλα", Αντρέα και Ντιέγκο Ντέλα Βάλε έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των οπαδών, αλλά και του ιταλικού Τύπου.

Τη Δευτέρα (26/06) οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αποφάσισαν να αναλάβουν δράση προκειμένου να βρεθεί μία λύση, αφού μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ, γνωστοποίησαν πως παραχωρούν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε κάθε ενδιαφερόμενο, με την προϋπόθεση, βέβαια, πως θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, η οικογένεια Ντέλα Βάλε ενημερώνει πως έως ότου αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, η ίδια θα καλύπτει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βέβαια, δεν έλειψαν κι οι αιχμές για τους φίλους της ομάδας, καθώς αναφέρεται χαρακτηριστικά πως "αυτή είναι η στιγμή που, όποιος αγαπά τη Φιορεντίνα και θεωρεί πως μπορεί να κάνει καλύτερη διαχείριση, πρέπει να βγει μπροστά".

Η οικογένεια Ντέλα Βάλε ανέλαβε τη Φιορεντίνα τον Αύγουστο του 2002, ύστερα απ' τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie C2 λόγω χρεών και κατάφερε άμεσα να την επαναφέρει στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Photo Credits: ACF Fiorentina

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ