SERIE A

Μπόρχα Βαλέρο: "Φεύγω, γιατί μου έσπασαν τα αρχ..."

Fiorentina's Borja Valero reacts during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy  Sunday , Oct  25. 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Borja Valero reacts during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy Sunday , Oct 25. 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Μετρημένες είναι οι ώρες του Μπόρχα Βαλέρο στη Φιορεντίνα, καθώς διέρρευσε ηχητικό από συνομιλία του στο whatsapp με οπαδό των "βιόλα", όπου ο Ισπανός υποστηρίζει ότι θα φύγει "γιατί του έσπασαν τα αρχ...".

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος της Φιορεντίνα, Μπόρχα Βαλέρο, δεν τα περνά καλά στη Φλωρεντία και το εκμυστηρεύτηκε σε ένα Ιταλό φίλο του μέσω ηχητικού (audio) στο whatsapp. Αυτό, έμελλε να είναι και το λάθος του.

Ο Μπόρχα Βαλέρο στο ηχητικό υποστηρίζει ότι θα φύγει γιατί οι άνθρωποι της ομάδας "του έσπασαν τα αρχ... και τον έχουν κάνει να κλαίει και να έχει χάσει τον ύπνο του".

"Δεν είναι σίγουρο 100%, αλλά θα φύγω γιατί μου έσπασαν τα αρχ... Με έκαναν να κλαίω και να χάσω τον ύπνο μου τις τελευταίες εβδομάδες. Θα ήθελα να τα πω και δημόσια, αλλά έχω συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα και δεν μπορώ να το κάνω. Μια ημέρα θα δώσω συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσω στους οπαδούς τι συνέβη", αναφέρεται στο ηχητικό του Μπόρχα Βαλέρο.

Μπόρχα Βαλέρο: "Φεύγω, γιατί μου έσπασαν τα αρχ..."

Οι ώρες του στους "βιόλα"... μετρημένες. Ήδη το νομικό επιτελείο της Φιορεντίνα εξετάζει την αυθεντικότητα του ηχητικού (όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας).

Ακόμη κι έτσι, υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Ισπανό. Αυτή είναι η Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να παρακολουθεί για τους δικούς της λόγους από κοντά την υπόθεση.

Photo credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ