SERIE A

Ο Κρέσπο εκπέμπει SOS για την Πάρμα

Ο Κρέσπο εκπέμπει SOS για την Πάρμα

Η Πάρμα βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης και ο προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου, Ερνάν Κρέσπο, ξέσπασε: "Δεν έχουμε ούτε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το ματς της Πάρμα με την Ουντινέζε για την 24η αγωνιστική της Serie A αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της διοίκησης των "παρμέντσι" να πληρώσει τους υπαλλήλους του γηπέδου , ωστόσο η ομάδα νέων του συλλόγου αγωνίστηκε κανονικά στο πρωτάθλημα Primavera και επιβλήθηκε μάλιστα με 1-0 της Κάρπι.

Τα προβλήματα όμως είναι τεράστια ακόμα και για τους πιτσιρικάδες της Πάρμα που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει την επόμενη ημέρα και ο Ερνάν Κρέσπο δεν δίστασε να αποκαλύψει τα προβλήματα που πνίγουν τον σύλλογο και απειλούν ακόμα και τον αφανισμό του !

"Τώρα μπορέσαμε να παίξουμε αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αρκετά χρήματα για να κάνουμε το ταξίδι για το ματς με τη Σαμπντόρια την ερχόμενη εβδομάδα", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport Italia" ο προπονητής της ομάδας Νέων και άλλοτε φορ της Πάρμα, και συνέχισε:

"Μας πληγώνει πραγματικά να βλέπουμε και να βιώνουμε αυτή την κατάσταση. Δουλεύουμε όλοι για το καλό των παιδιών και παίξαμε σήμερα επειδή μας έκαναν τη χάρη οι κηπουροί του σταδίου.

Το νερό στα αποδυτήρια είναι κρύο επειδή δεν έχουμε ηλεκτρικό, οπότε οι παίκτες αρρωσταίνουν. Δεν υπάρχει ούτε συνεργείο καθαριότητας για τα αποδυτήρια.

Διαλυόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε επειδή αγαπάμε αυτό το σύλλογο και αυτά τα παιδιά αλλά μας θλίβει αυτή η κατάσταση. Αν έχει προβλήματα η πρώτη ομάδα, φανταστείτε εμείς.

Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα να κάνει εγγραφή σε ένα πρωτάθλημα και να μην είναι σε θέση να το ολοκληρώσει;"

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ