SERIE A

Kατάντια για Πάρμα, αναβλήθηκε το ματς με Ουντινέζε

Kατάντια για Πάρμα, αναβλήθηκε το ματς με Ουντινέζε

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που πνίγουν την Πάρμα οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα της με την Ουντινέζε για την 24η αγωνιστική της Serie A. Διαβάστε το story.

Με μία "απώλεια" θα διεξαχεί η 24η αγωνιστική της Serie A καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (22/2) αναμέτρηση μεταξύ της Πάρμα και της Ουντινέζε στο "Ένιο Ταρντίνι" αναβλήθηκε οριστικά.

Την απόφαση αυτή πήρε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) από τη στιγμή που ο πρόεδρος Κάρλο Ταβέκιο ενημερώθηκε από τις τοπικές αρχές πως η μοναδική περίπτωση να γινόταν το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Αιτία τα τρομερά χρέη που απειλούν να οδηγήσουν τους "παρμέντσι" στο χείλος του γκρεμού, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ενόψει του ματς με την Ουντινέζε η Πάρμα δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα για τους υπάλληλους ασφαλείας του γηπέδου αλλά ούτε και για την παρουσία ασθενοφόρου (!) και πως μπορούσε να εγγυηθεί μόνο για τον ηλεκτροφωτισμό!

"Έχοντας μιλήσει με την Ένωση των Ποδοσφαιριστών και την Ένωση των Προπονητών που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη διεξαγωγή αγώνα με κλειστές τις πόρτες, αλλά και με τον πρόεδρο της Πάρμα και σε συμφωνία με την ιταλική λίγκα, πήραμε την απόφαση", δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Σημειώνεται πως το ματς μετατίθεται για άλλη ημερομηνία που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, ωστόσο υπάρχει έντονος ο φόβος στο ποδοσφαιρικό τιμ πως ίσως η αναβολή αυτή αποτελέσει την αρχή του τέλους και η Πάρμα να μην είναι σε θέση από εδώ και πέρα να πάρει μέρος σε κανένα παιχνίδι.

Ούτως ή άλλως βέβαια η θέση της είναι εξαιρετικά δυσχερής καθώς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Serie A με μόλις 10 πόντους, 13 πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με μόλις 15 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ