SERIE A

Το δράμα της Πάρμα λύγισε τον Ασπρίγια

Το δράμα της Πάρμα λύγισε τον Ασπρίγια

Συγκλονισμένος από το οικονομικό δράμα που βιώνει η Πάρμα και το οποίο την έχει φέρει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας είναι ο Φαουστίνο Ασπρίγια.

Ένα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται η Πάρμα, με τον αγώνα της κόντρα στην Ουντινέζε για την 24η αγωνιστική της Serie A να μη γίνεται λόγω αδυναμίας της να εκπληρώσει κάποιες απαραίτητες οικονομικές υποχρεώσεις (π.χ πληρωμή υπαλλήλων γηπέδου) και την ιταλική λίγκα να αποφασίζει την Παρασκευή την αναβολή του αγώνα της εξ αορίστου.

Όλα αυτά που ταλανίζουν τους "παρμέντσι" εδώ και μήνες δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Φαουστίνο Ασπρίγια, με τον άλλοτε άσο του ιταλικού συλλόγου να εκφράζει μέσω δηλώσεών του από την Κολομβία τη θλίψη του για την οικονομική κρίση στο σύλλογο.

"Η Πάρμα είναι μία πόλη που με υποδέχτηκε σαν γιο της, θλίβεται η καρδιά μου για αυτά που γίνονται τώρα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρυσι είχε πραγματοποιήσει καλή σεζόν.

Φέτος χρεοκόπησε, δεν μπορώ να καταλάβω...", τόνισε ο Κολομβιανός πρώην διεθνής στην ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" και συνέχισε:

"Έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη ζωή στην Πάρμα. Ευχαριστώ για πάντα την πόλη και την οικογένεια Τάντσι για όσα έκαναν για μένα.

Δεν ήταν απλά μία εργασιακή σχέση, για εκείνους ήμουν ένας γιος και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

Η σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εμένα και στον κόσμο της ομάδας ξεπέρασε τα ποδοσφαιρικά όρια, ήταν διαφορετική από αυτή που είχα σε όλες τις άλλες ομάδες που έπαιξα στην καριέρα μου".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ