SERIE A

Νέος προπονητής για Τζόρβα

Νέος προπονητής για Τζόρβα

Ο Ντέβις Μάντζα "πλήρωσε το μάρμαρο" για την τραγική εικόνα της Παλέρμο στα εκτός έδρας ματς, με τους "ροζανέρι" να ανακοινώνουν την απόλυσή του.

Η Παλέρμο είχε το αρνητικό ρεκόρ με 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε οκτώ ματς μακριά από το "Ρέντσο Μπαρμπέρα" (χωρίς να πετύχει μάλιστα ούτε ένα γκολ!), όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους διοικούντες ήταν η ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Κατάνια και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ιταλίας από τη Σιένα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, γνωστός με το παρατσούκλι "προπονητοφάγος" στη γειτονική χώρα, αποφάσισε λοιπόν να άρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Μάντζα μετά από μόλις μερικούς μήνες συνεργασίας των δύο πλευρών, και το μεσημέρι της Δευτέρας (19/12) ανακοινώθηκε επίσημα η απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αντικαταστάτης του θα είναι ο Μπόρτολο Μούτι, ο οποίος είχε βρεθεί στον πάγκο των Σικελών και τη σεζόν 2001-2002, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Serie B.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ