SERIE A

Μαντσίνι: "Μόνο για τη Ρόμα θα γύριζα στην Ιταλία"

Μαντσίνι: "Μόνο για τη Ρόμα θα γύριζα στην Ιταλία"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως μόνο αν είχε πρόταση της Ρόμα θα επέστρεφε σε πάγκο ιταλικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Τι είπε ακόμα για την απόλυσή του από τη Σίτι και τον Μάριο Μπαλοτέλι.

"Δεν είχα απευθείας επαφή με τη Ρόμα. Μιλάμε για έναν μεγάλο και φημισμένο σύλλογο, που επιχειρεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο. Θα ήταν μία περιπέτεια που θα είχε τη γοητεία της, δεν το αρνούμαι...

Ποτέ μην λες ποτέ. Θα έπαιρνα πολύ σοβαρά μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Ρόμα", δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι στην "Corriere dello Sport", με τον άλλοτε παίκτη αλλά και προπονητή της Λάτσιο να αναφέρεται στη συνέντευξή του και στο "αγαπημένο του παιδί", Μάριο Μπαλοτέλι:

"Το αντίο του Μπαλοτέλι στη Σίτι; Εδώ και καιρό είχα καταλάβει πως στην Αγγλία δεν περνούσε καλά. Αυτός, όπως και ο Σουάρες, μπήκε στο στόχαστρο των αντιπάλων, των διαιτητών και του κόσμου.

Σίγουρα, και εκείνος από την πλευρά του δεν έκανε τίποτα για να αποφύγει αυτές τις καταστάσεις".

Όσον αφορά στη δική του απομάκρυνση από τους "πολίτες", αν και πρωταθλητής Αγγλίας μαζί τους τη σεζόν 2011-12, δεν έκρυψε το παραπονό του:

Μαντσίνι: "Μόνο για τη Ρόμα θα γύριζα στην Ιταλία"

"Θα επέστρεφα μόνο για τη Ρόμα", είναι ο τίτλος που επέλεξε η Corriere dello Sport για να "ντύσει" το σημερινό πρωτοσέλιδό της, όπου φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Ρομπέρτο Μαντσίνι

"Αισθάνθηκα άσχημα, πίστευα πως άξιζα περισσότερο σεβασμό για αυτά που έκανα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε 3,5 χρόνια έγινε μαζί με το τιμ μου τρομερή δουλειά.

Ο σύλλογος δεν είχε κατακτήσει τίτλο για πάνω από 40 χρόνια. Εγώ κατέκτησα ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και στη χειρότερη χρονιά, την τελευταία, έχασα έναν τελικό και τερμάτισα 2ος στο πρωτάθλημα.

Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι, ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει εξήγηση για την απόλυσή μου. Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά μου στη Σίτι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ