SERIE A

Κοντά στην Παλέρμο ο Χριστοδουλόπουλος

Κοντά στην Παλέρμο ο Χριστοδουλόπουλος

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η διαφορά που χωρίζει Μπολόνια και Παλέρμο είναι πολύ μικρή, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Κάτοικος Ιταλίας παραμένει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, απλά αλλάζει γειτονιά. Η Μπολόνια υποβιβάστηκε, ο Έλληνας διεθνής εντυπωσίασε στο τελευταίο ματς της Ελλάδας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και πλέον είναι κοντά σε μια μεταγραφή που θα τον κρατήσει στον αφρό της Serie A.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η ιταλική ιστοσελίδα " www.tuttomercatoweb.com ", είναι πολύ μικρή η διαφορά στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπολόνια και Παλέρμο για την μετακίνηση του Χριστοδουλόπουλου στους "ροσανέρι".

"Καυτές είναι οι επόμενες ώρες όσον αφορά το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας.

Η διαφορά που χωρίζει Μπολόνια και Παλέρμο είναι πολύ μικρή και αναμένεται η θετική έκβαση της υπόθεσης. Η Σαμπντόρια παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά η Παλέρμο έχει πλέον σαφές προβάδισμα για τον παίκτη", υποστηρίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα τελευταία 48ωρα το όνομα του 27χρονου διεθνή κυνηγού έπαιξε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής (27/6) οι Πειραιώτες διέψευσαν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Χριστοδουλόπουλο .

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ