ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εθνική... διάψευση

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Kolo Toure of the Ivory Coast challenges Lazaros Christodoulopoulos of Greece during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Kolo Toure of the Ivory Coast challenges Lazaros Christodoulopoulos of Greece during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τα σενάρια για Χριστοδουλόπουλο, Βύντρα και οποιονδήποτε Έλληνα παίκτη γράφτηκε στον Τύπο την Παρασκευή (27/6). Ανανεώνονται με γοργούς ρυθμούς τα διαρκείας. Η ανακοίνωση της Θύρας 7.

Σε διάψευση προχώρησε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (27/6), αναφορικά με τα ονόματα όσων Ελλήνων παικτών γράφτηκαν στον Τύπο μέσα στην ημέρα.

Ούτε Βύντρα, ούτε Χριστοδουλόπουλος, ούτε Γιαννούλης. Γενικά οι Πειραιώτες κατέστησαν σαφές πως δεν ενδιαφέρονται για κανέναν από αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ο Χριστοδουλόπουλος μάλιστα φέρεται ούτως ή άλλως να είναι κοντά στην Παλέρμο σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Όπως ξεκαθάρισαν οι Πειραιώτες, για την Παρασκευή δεν προβλέπεται καμία μεταγραφική εξέλιξη, πλην της συμφωνίας με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Ανδρέα Τάτου που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στο Λιμάνι πάντως επικρατεί ικανοποίηση για τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους ανανεώνουν τα εισιτήρια διαρκείας τους οι περσινοί κάτοχοι, από τις πρώτες κιόλας μέρες που είχαν αυτή την δυνατότητα.

Σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τοποθετήθηκε και η Θύρα 7 μέσω ανακοίνωσης:

"Η Θύρα 7 ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2014-15... Η τιμή του διαρκείας είναι όπως και πέρσι στην τιμή των 195 ευρώ + 50 ευρώ η ανανέωση μέλους στον ερασιτέχνη... Για μια ακόμη χρονιά χιλιάδες μέλη μας καλούνται να κλείσουν μόνιμη θέση στην κερκίδα στηρίζοντας την ομάδα αλλά και τον ερασιτέχνη...

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, από το γήπεδο Καραϊσκάκη... Δεν θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας!!!! Παλιά και νέα μέλη μπορούν από την πρώτη μέρα να τα προμηθεύονται δηλώνοντας απλά σε ποιον σύνδεσμο ανήκουν...

Η αγορά του μπορεί να γίνει με την χρήση πιστωτικής κάρτας, σε άτοκες δόσεις, και όσον αφορά το διαρκείας αλλά και σε ότι αφορά την ανανέωση του μέλους στον ερασιτέχνη... Η διάθεση τους θα συνεχίζεται μέχρι την εξάντληση τους...

Πάμε σαν άλλοτε... Πάμε σαν πάντοτε...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ