SERIE A

Επίσημα στην Παλέρμο ο Σορεντίνο

Επίσημα στην Παλέρμο ο Σορεντίνο

Ο Στέφανο Σορεντίνο είναι οριστικά παίκτης της Παλέρμο, με τους Σικελούς να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Μετά από 4,5 άκρως επιτυχημένα χρόνια στη Βερόνα για λογαριασμό της Κιέβο, ο Στέφανο Σορεντίνο μετακομίζει προς τη Νότια Ιταλία και συγκεκριμένα τη Σικελία.

Η Παλέρμο κατάφερε να βρει τη "χρυσή τομή" με τους Βερονέζους και έδωσε τέλος στο μίνι σίριαλ που είχε δημιουργηθεί εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Ιταλό άσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στα 4 εκατομμύρια ευρώ (τα 3 θα καταβληθούν άμεσα και το υπόλοιπο ποσό τον Ιούνιο) ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (25/1) θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στην αίθουσα συνεντεύξεων του "Ρέντσο Μπαρμπέρα".

"Ευχαριστώ την Παλέρμο που με ήθελε με κάθε κόστος. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους δίνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Αυτό που μετράει, πέρα από τα λόγια, είναι οι πράξεις και υπόσχομαι πως θα συμβάλω και εγώ με τις αποκρούσεις μου για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογια", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις του ο άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Το γεγονός πως ο πατέρας του έχει αγωνιστεί στο παρελθον στην ιστορική αντίπαλο της Παλέρμο, Κατάνια, δίνει ιδιαίτερο χρώμα στη μεταγραφή αυτή, με τον 34χρονο κίπερ να επισημαίνει:

"Ο πατέρας μου έγραψε ιστορια με την Κατάνια και εγώ ελπίζω να αφήσω κάτι σημαντικό στην Παλέρμο".

Διαβάστε για τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο της ΑΕΚ από την πώληση Σορεντίνο.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ