SERIE A

"Colpo grosso" με Τζαγκόεφ στα... σκαριά η Λάτσιο

CSKA's Alan Dzagoev, left, is challenged by Manchester United's Ander Herrera during the group A Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United, in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
CSKA's Alan Dzagoev, left, is challenged by Manchester United's Ander Herrera during the group A Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United, in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Στο μεταγραφικό προσκήνιο της Λάτσιο βρίσκεται ο Άλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος μετά από μια 10ετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενδέχεται να κάνει την πρώτη του ποδοσφαιρική απόπειρα εκτός ρωσικών τειχών, για χάρη των "γαλάζιων" της Ρώμης.

Η αποχώρηση του Φελίπε Άντερσον με προορισμό το Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ, δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει την άφιξη του Άλαν Τζαγκόεφ στη Ρώμη, για λογαριασμό της Λάτσιο.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα της "αιώνιας πόλης" θα λάβει οικονομική "ανάσα" 38 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου και θα έχει -πλέον- το απαραίτητο... οξυγόνο, ώστε να κινηθεί πιο δυναμικά στο παζάρι, ρίχνοντας τα μεταγραφικά... βέλη της προς τον Τζαγκόεφ.

Μπορεί ο τεχνικός των "λατσιάλι", Σιμόνε Ιντζάγκι, να... ονειρεύεται τον Πάπου Γκόμες στη "γαλάζια" 11άδα, ωστόσο το οικονομικό χάσμα με την Αταλάντα μοιάζει αγεφύρωτο, καθώς οι απαιτήσεις των "μπεργκαμάσκι" ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ, την στιγμή που οι "μπιανκοσελέστι" δεν φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 12 για τον Αργεντινό "σβούρα".

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας είναι αναγκασμένος να εκπονήσει plan b, στρέφοντας το ενδιαφέρον στον Ρώσο επιτελικό μέσο της ΤΣΣΚΑ.

Ο 28χρονος άσος εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Μοσχοβίτες και οι αετοί" θέλουν να επωφεληθούν από τη συγκυρία, επιχειρώντας δυναμικό "μπάσιμο" για την απόκτησή του από την "ομάδα του στρατού", αφού η τιμή του δεν θεωρείται τόσο "τσουχτερή", όσο εκείνη του λάτιν άσου της Αταλάντα.

Photo Credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ