SERIE A

Χριστουγενιάτικο δώρο Γκατούζο στους παίκτες του ΟΦΗ!

Χριστουγενιάτικο δώρο Γκατούζο στους παίκτες του ΟΦΗ!
INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο πλήρωσε από την τσέπη του για να περάσουν καλά Χριστούγεννα οι παίκτες του ΟΦΗ, όπως αποκαλύπτει η Corriere della Sera. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί η παρουσία του στον ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να κράτησε μόλις μερικούς μήνες και να αποχώρησε από την Κρήτη πριν μπει το 2015 , παρόλα αυτά ο Τζενάρο Γκατούζο πρόλαβε να "δεθεί" με την ομάδα και αυτό το απέδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera" ο άλλοτε άσος της Μίλαν ένιωσε άσχημα για την δεινή οικονομική κατάσταση των παικτών του ΟΦΗ και αποφάσισε -αν και αποχώρησε από τον πάγκο- να βγάλει από την τσέπη του 50.000 ευρώ για να εξασφαλίσει σε όλους τον περίφημο 13ο μισθό.

Το ίδιο μέσο επισημαίνει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 37χρονος "Ρίνγκιο" ( είχε τα γενέθλιά του την Παρασκευή ) προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση και πως όταν ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ είχε χρειαστεί να πληρώσει ο ίδιος τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που φιλοξενούσαν την ομάδα λόγω της οικονομικής κρίσης που μάστιζε τη διοίκηση.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ