ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το Σούπερ Καπ στην Τσβόλε

Το Σούπερ Καπ στην Τσβόλε

Μετά τον θρίαμβό της στον περυσινό τελικό του ολλανδικού Κυπέλλου, η Τσβόλε πήρε και το Σούπερ Καπ κόντρα στον Άγιαξ επικρατώντας με 1-0. Μπήκαν αλλαγή οι Καραγκούνης και Ιωαννίδης (video).

Το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (3/8) η Κυπελλούχος Ολλανδίας Τσβόλε, καθώς νίκησε 1-0 τον Άγιαξ μέσα στην "Άμστερνταμ Αρίνα" (από το 1996 έχει παρθεί η απόφαση να διεξάγονται στην έδρα του "Αίαντα" όλοι οι τελικοί του θεσμού).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 55', με τον Μακότζο να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Νάιλαντ να νικάει με ψύχραιμο κοντινό πλασέ τον Φέρμεϊρ.

Το Σούπερ Καπ στην Τσβόλε

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θανάσης Καραγκούνης και Νίκος Ιωαννίδης πέρασαν ως αλλαγή στον τελικό για λογαριασμό της Τσβόλε (62' και 68' αντίστοιχα), με τον πρώτο να πανηγυρίζει έτσι το δεύτερο τρόπαιό του στην Ολλανδία και τον δεύτερο να συνδυάζει με τίτλο το ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΓΙΑΞ: Φέρμεϊρ, Λίχεον, Φαν ντερ Χουρν, Μοϊσάντερ, Μπόιλεσεν, Κλάσεν, Φίρχεφερ (38' Σερέρο), Άντερσεν, Σχόνε, Μίλικ (81' Σίγκθορσον), Κίσνα (58' Ελ Γκαζί)

ΤΣΒΟΛΕ: Μπουρ, Φαν Πόλεν, Σένσμπουρι, Μπουρς, Φαν Χίντουμ, Μοκότζο, Ρίνστρα, Σαϊμάκ, Ντροστ, Τόμας (62' Καραγκούνης), Νάιλαντ (68' Ιωαννίδης)

Το Σούπερ Καπ στην Τσβόλε

Οι παίκτες της Τσβόλε πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ