ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στην Άλκμααρ από το καλοκαίρι ο Φαν Μπάστεν

Στην Άλκμααρ από το καλοκαίρι ο Φαν Μπάστεν

Ήταν γνωστό πως ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν θα συνεχίσει στην Χέρενφεν μετά το τέλος της σεζόν και απομένουν οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Άλκμααρ.

Ο θρύλος των Άγιαξ και Μίλαν νωρίτερα μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχε σπεύσει να κάνει γνωστή την επιθυμία του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Χέρενφεν. Παρά την καλή πορεία της ομάδας τα οικονομικά προβλήματα παρέμεναν άλυτα και το καλοκαίρι η Χέρενφεν αναμένεται να χάσει αρκετούς παίκτες - "κλειδιά", δίχως μάλιστα να έχει την δυνατότητα να τους αντικαταστήσει.

Έτσι λοιπόν ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αναμένεται να αναλάβει την Άλκμααρ από το καλοκαίρι και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

"ΑΖ και Μάρκο Φαν Μπάστεν έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2016. Ο 49χρονος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Ντικ Άντβοκαατ. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν τις επόμενες μέρες και στην συνέχεια ο γεννημένος στην Ουτρέχτη τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα", ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Άντβοκαατ νωρίτερα μέσα στην σεζόν αντικατέστησε τον Φέρμπεεκ αλλά παρά το γεγονός πως κράτησε την ΑΖ σε τροχιά Europa League, αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ