ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάνει τα άχαστα η Ντόρτμουντ

Χάνει τα άχαστα η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει μονότερμα την Σάλκε, χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά δεν έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEOS).

Ένας διαρκής μονόλογος είναι για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Σάλκε. Οι γηπεδούχοι είναι συνεχώς στην επίθεση, έχουν διψήφιο αριθμό τελικών φάσεων (15-2 οι τελικές για τις δυο ομάδες και 61%-39% η κατοχή μπάλας), χάνουν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, όμως αυτό δεν έχει μεταφραστεί σε γκολ.

Ο Ρόις έχει δοκάρι και ενώ η μπάλα έχει βρει πρώτα σε κεφάλι αντιπάλου, ο Ομπαμεγιάνγκ δεν καταφέρνει να σκοράρει με ένα... στρέμμα τέρμα ελεύθερο, στέλνοντας την μπάλα πάνω σε αμυντικό, αστοχεί σε κοντινή προβολή, ενώ οι Μχιταριάν και Καγκάβα επίσης έχουν πρωταγωνιστήσει στο ρεσιτάλ φάσεων της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Το 0-0 παραμένει και μένει να δούμε αν θα ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ή εντέλει οι γηπεδούχοι θα κάμψουν την αντίσταση της Σάλκε και θα φτάσουν στη νίκη στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ.

Πάρτε ένα δείγμα:



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ