ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ομπαμεγιάνγκ: "Ποτέ στην Μπάγερν"

Ομπαμεγιάνγκ: "Ποτέ στην Μπάγερν"

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση από την Ντόρτμουντ στο άμεσο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο εξαίρεσε την Μπάγερν Μονάχου από τους πιθανούς προορισμούς του.

Στην παραδοχή ότι ενδέχεται να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι προχώρησε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του να είναι η Μπάγερν Μονάχου. Σε αντίθεση δηλαδή με ότι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με αρκετούς παίκτες της Ντόρτμουντ.

“Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στην Ντόρτμουντ και είμαι χαρούμενος εδώ”, είπε αρχικά στη γερμανική Bild, για να συνεχίσει τονίζοντας πως “δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω εδώ για άλλα δύο, πέντε, ή δέκα χρόνια. Τον Ιούνιο, είναι πιθανό κάποια ομάδα να έρθει σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ. Αλλά στην Μπάγερν δεν θα πήγαινα ποτέ”.

Ο Γκαμπονέζος βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό "μπλοκάκι" της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να μπλοκάρει την υπόθεση. Εκτός των Μαδριλένων, στο "στόχαστρό" τους τον έχουν τοποθετήσει οι Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.

Φυσικά, το ενδεχόμενο να μπουν στην "κούρσα" της διεκδίκησης του κι άλλες υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι υπαρκτό, όμως η ρήτρα αποδέσμευσης των 100.000.000 ευρώ που έχουν τοποθετήσει οι Βεστφαλοί, αποτελεί "αγκάθι" για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Ο 27χρονος ήρθε στους "κιτρινόμαυρους" τον Ιούλιο του 2013, έναντι του ποσού των 13.000.000 ευρώ. Φέτος μετρά συνολικά 22 εμφανίσεις και 20 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ
Ο Ομπαμεγιάνγκ MVP της Bundesliga στο πρώτο μισό της σεζόν
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ