ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Λίνεν ανέλαβε τη Ζανκτ Πάουλι

Ο Λίνεν ανέλαβε τη Ζανκτ Πάουλι
Λίνεν INTIME SPORTS

Στην τεχνική ηγεσία της Ζανκτ Πάουλι έως το 2016 θα βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν. Ο γνώριμός μας από τη θητεία του στην Ελλάδα Γερμανός προπονητής θα επιδιώξει να κρατήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Ο Τόμας Μέγκλε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ζανκτ Πάουλι (ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή), έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε ως συνέπεια να βρίσκεται η ομάδα στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα 2 με 13 βαθμούς.

Η διοίκηση της ομάδας του Αμβούργου επέλεξε τον Έβαλντ Λίνεν για αντικαταστάτη του. Τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος έχει εργαστεί στη χώρα μας σε Πανιώνιο (2006-2008), Ολυμπιακό (2010) και ΑΕΚ (2012-2013). Η συμφωνία με τη Ζανκτ Πάυλι είναι έως το 2016.

Κατά το παρελθόν ο 61 ετών τεχνικός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Χάνσα Ροστόκ, Κολωνία, Τενερίφη, Γκλάντμπαχ, Μόναχο 1860, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Οτελούλ Γκαλάτι.

Η Ζανκτ Πάουλι ταιριάζει... γάντι και στα ιδεολογικά ''πιστεύω'' του Λίνεν, καθώς είναι γνωστές οι αριστερές καταβολές του πολύπειρου προπονητή, όπως φυσικά και της γερμανικής ομάδας.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ