ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η αλήθεια της Μελίσα Σάτα για την αποπομπή Μπόατενγκ

Η αλήθεια της Μελίσα Σάτα για την αποπομπή Μπόατενγκ

Η Μελίσα Σάτα υπερασπίστηκε τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ σε τηλεοπτική της συνέντευξη λέγοντας πως η Σάλκε δεν είπε την αλήθεια για την απόφασή της να απομακρύνει τον Γκανέζο άσο.

Σε αρκετούς έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η επίσημη ανακοίνωση της Σάλκε τη Δευτέρα, με την οποία γνωστοποιούσε πως οι Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και Σίντνεϊ Σαμ τίθενται εκτός ομάδας λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Κολωνία.

Σύμφωνα πάντως με την σύζυγο του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα, τα κίνητρα των "βασιλικών μπλε" για την απομάκρυνσή του από την ομάδα (αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016) δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με επίδειξη αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς από την πλευρά του.

"Ο Κέβιν δεν αποπέμφθηκε, υπήρχε τιμωρία τριών παικτών μετά τον σαββατιάτικο αγώνα. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ούτε με κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα ούτε με κάποια απόφαση του τεχνικού.

Η αλήθεια της Μελίσα Σάτα για την αποπομπή Μπόατενγκ

Οι μάνατζερ των παικτών θα διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες. Ο Κέβιν θέλει να πουληθεί, είναι ξεκάθαρο εδώ και εβδομάδες. Τώρα είναι στη λίστα των μεταγραφών.

Ίσως αυτή η τιμωρία να είναι πρόσχημα", δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη το πανέμορφο μοντέλο.

Δείτε τη Μελίσα Σάτα να μιλάει για την τιμωρία της Σάλκε στον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ