ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εθνική... τέλος για Μπάλακ

Εθνική... τέλος για Μπάλακ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ουσιαστικά ανακοίνωσε πως η διεθνή καριέρα του Μίχαελ Μπάλακ έχει ολοκληρωθεί

Μετά από 98 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, ο άλλοτε αρχηγός της, Μίχαελ Μπάλακ, δεν θα αγωνιστεί ξανά για αυτήν.

Αυτό ουσιαστικά ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος υποστήριξε πως έχει ενημερώσει τον 34άχρονο μέσο πως δεν βρίσκεται πια στα πλάνα του.

"Έχω συζητήσει το θέμα με τον Μπάλακ, πιο πρόσφατα στην συνάντησή ματς τον Μάρτιο του 2011, ενώ από τότε έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Με το EURO 2012 να πλησιάζει νομίζω πως ήρθε ο καιρός να κάνω ξεκάθαρη ανακοίνωση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιόακιμ Λεβ.

"Τους τελευταίους μήνες πολλοί νέοι παίκτες έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Από το Μουντιάλ του 2010 η εξέλιξη της εθνικής ομάδας απόλυτα θετική".

"Ο Μίχαελ Μπάλακ για μία δεκαετία ήταν πολύ σημαντικός, ηγετικός παίκτης και είχε τεράστια προσφορά σε σπουδαίες επιτυχίες από το Μουντιάλ του 2002 και έπειτα".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομοσπονδία σχεδιάζει φιλικό με την Βραζιλία στην Στουτγκάρδη για να τιμήσει τον Μπάλακ, στην 99η και τελευταία του εμφάνιση, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο έμπειρος μέσος θα αρνηθεί να πάρει μέρος!

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ