ΓΑΛΛΙΑ

Τζαβέλλας: "Θα σωθεί εύκολα η Μονακό"

Τζαβέλλας: "Θα σωθεί εύκολα η Μονακό"

Για το νέο βήμα της καριέρας του στη Μονακό μίλησε στο Sport24.gr ο Γιώργος Τζαβέλλας αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στο πριγκιπάτο.

Η άλλοτε φιναλίστ του Champions League βολοδέρνει στη διακεκαυμένη ζώνη στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας αναζητώντας τη χαμένη αίγλη της.

Με μόλις τρεις νίκες σε 21 αγωνιστικές (3-11-7) η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση κρίθηκε επιβεβλημένη.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης των Μονεγάσκων Ντμίτρι Ριμπολόβεφ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας 10 νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου το σύνολο του Μάρκο Σιμόνε σε πρώτη φάση να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αριστερός μπακ καλείται να εγκλιματισθεί άμεσα στο Μονακό, έχοντας ως κίνητρο τη συμμετοχή του στο προσεχές Euro με την εθνική ομάδα.

Ο 24χρονος άσος, μιλώντας στο Sport24.gr εμφανίστηκε βέβαιος πως η Μονακό θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα.

" Η ομάδα πιστεύω πως θα σωθεί εύκολα. Έγιναν δέκα μεταγραφές παικτών που θα μπορούσαν να σταθούν στο σαμπιονά. Είμαι βέβαιος πως από την επόμενη σεζόν η Μονακό θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία" τόνισε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο πρώην μπακ του Πανιωνίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στη Μονακό μετά το καλοκαίρι εάν όλα εξελιχθούν ομαλά παρά το εκπεφρασμένο ελληνικών συλλόγων που θα επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Γιατί όχι; Αυτό που όμως που προέχει στην παρούσα φάση είναι να προσφέρω στη Μονακό. Στη συνέχεια θα τα συζητήσουμε όλα και θα κοιτάξω το μέλλον μου".

Τζαβέλλας: "Θα σωθεί εύκολα η Μονακό"

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζαβέλλας είναι από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι περισσότεροι εξ αυτών δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός πως Έλληνας μπακ παραχωρήθηκε δανεικός προκειμένου να αποκτήσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στέλνοντας του θερμές ευχές.

"Αγαπώ την Άϊντραχτ αλλά..." δηλώνει με νόημα ο Τζαβέλλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Αλέξανδρος Τζιόλης βαδίζουν στα χνάρια του Άκη Ζήκου στη Μονακό.

Δείτε τον Τζαβέλλα εν δράσει

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ