ΓΑΛΛΙΑ

Τρία ματς "φωτιά" σε εννέα μέρες η Παρί

Τρία ματς "φωτιά" σε εννέα μέρες η Παρί
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Τα γαλλικά ΜΜΕ στέκονται στο βαρύ πρόγραμμα της Παρί Σαν Ζερμέν που θα κληθεί μέσα σε εννέα μέρες να αντιμετωπίσει Μπορντό, Ολυμπιακό και Μονακό

Την Τρίτη (17/9) ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει το πρώτο του παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Παρί Σαν Ζερμέν που και αυτό το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά.

Το κακό για τους Γάλλους (και καλό για τη δική μας ομάδα) είναι πως η Παρί μέσα σε εννέα μέρες έχει να δώσει τρία "ντέρμπι" και να διανύσει συνολική απόσταση 3224 χιλιομέτρων!

Συγκεκριμένα η Παρί θα ταξιδέψει μέχρι το Μπορντό για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (308 χιλιόμετρα απόσταση), στη συνέχεια θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό (1304 χιλιόμετρα), ενώ τέλος θα υποδεχθεί στο Παρίσι την Μονακό του Φαλκάο.

Όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα είναι αρκετά επιβαρυμένο και το γεγονός πως μεσοβδόμαδα αρκετοί παίκτες θα αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες ανά τον κόσμο, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Έτσι στην Αθήνα είναι πιθανό να δούμε την Παρί με ορισμένες αλλαγές ώστε ο Λοράν Μπλαν να έχει φρέσκους κάποιους παίκτες.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ