ΓΑΛΛΙΑ

Πρώτη νίκη για Λιλ

Πρώτη νίκη για Λιλ

Με προσωπική ενέργεια του Οριζί, ο οποίος κέρδισε από τον Άπια το πέναλτι και σκόραρε, η Λιλ επιβλήθηκε της Καέν με 1-0. Ευκαιρίες στο τέλος για τους γηπεδούχους.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από την έδρα της Καέν η Λιλ. Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στον Ντιβόκ Οριζί.

Στο 68' ο Βέλγος επιθετικός μπήκε στην περιοχή, έπεσε από μαρκάρισμα του Άπια και κακώς δόθηκε πέναλτι μια και ο αμυντικός της Καέν βρήκε την μπάλα. Η εξέλιξη ήταν ακόμα χειρότερη για τους γηπεδούχους, αφού αποβλήθηκε ο Άπια και ο Οριζί σκόραρε. Αμέσως μετά ο 19χρονος τραυματίστηκε, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Πόρτο για το Champions League. Στο τέλος η Καέν είχε δύο καλές στιγμές με τον Μαβουμπά στο 85' να διώχνει στη γραμμή.

ΚΑΕΝ: Βερκούτρ, Άπια, Ντα Σίλβα, Πιέρ, Ιμορού (34' Καλβέ), Αντέοτι, Φέρε, Καντέ, Νανζί (71' Σεουμπέ), Ρασπεντινό, Ντουαμέλ (50' Κοϊτά)

ΛΙΛ: Ενιάμα, Κορσιά, Κάιερ, Μπάσα, Μπεριά, Μαβουμπά, Μπαλμόντ, Γκουεγιέ, Μαρτέν (46' Μάρκος Λόπες), Καλού (61' Ράιαν Μέντες), Οριζί (88' Ντελαπλάς)

* Στο 67' αποβλήθηκε ο Άπια

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή

Καέν - Λιλ 0-1 (69' Οριζί (πεν.))

Σάββατο

Παρί ΣΖ - Μπαστιά (18.00)

Λανς - Γκινγκάμπ (21.00)

Λοριάν - Νις

Μετς - Ναντ

Ρεν - Εβιάν

Τουλούζ - Λιόν

Κυριακή

Μαρσέιγ - Μονπελιέ (18.00)

Σεντ Ετιέν - Ρεμς

Μπορντό - Μονακό (22.00)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ