ΓΑΛΛΙΑ

Πρόκριση με Τιάγκο Σίλβα η Παρί Σεν-Ζερμέν

Πρόκριση με Τιάγκο Σίλβα η Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Τιάγκο Σίλβα πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και οδήγησε την Παρί Σεν-Ζερμέν σε πρόκριση στα ημιτελικά του Coupe de la Ligue, με το 2-0 επί της Μετς (videos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Σίλβα, η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 2-0 τη Μετς στο "Parc des Princes" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του γαλλικού λιγκ καπ (Coupe de la Ligue).

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη δύο γκολ σε ένα ματς, ενώ αμφότερα ήταν με κεφαλιά από ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία.

Δύο γκολ είχε πετύχει με την Φλουμινένσε (από εκεί τον πήρε η Μίλαν), ενώ το εντυπωσιακό για τον αρχηγό των Παριζιάνων είναι πως έχει σκοράρει 4 φορές στα τελευταία 4 ματς!

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπ, Μαξουέλ, Βεράτι (77' Τιάγκο Μότα), Εν'Κουνκού, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Ικονέ (62' Μπεν Αρφά), Καβάνι (80' Ματουιντί).

ΜΕΤΣ: Ντιντιγιό, Ιβάν (73' Ριβιερέζ), Μιλάν, Φαλέτ, Σινιορινό, Φίλιπς, Κοάντ, Εν'Γκετ (77' Μαζίζ), Μολέ, Αμπιμπού Ντιαλό, Βιο (59' Μεβλιούτ Ερντίντς).

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Ναντ - Νανσί 0-2 (31' Νταλέ, 45'+3 Κιφό)

Σοσό - Μονακό 1-1 [3-4 πέν.] (16' Αντριατσιμά / 83' Ζοάο Μοουτίνιο)

Τετάρτη

Μπορντό - Γκινγκάμπ 3-2 (16' Καμανό, 36' και 65' Λαμπόρντ / 11' Πριβά, 88' Μπενεζέ)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μετς 2-0 (27' και 72' Τιάγκο Σίλβα)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μετς 2-0

Σοσό - Μονακό 1-1 [3-4 πέν.]

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ