ΓΑΛΛΙΑ

Πήρε Ζιράρ η Λιλ

Πήρε Ζιράρ η Λιλ

Τον αντικαταστάτη του Ρούντι Γκαρσία στο πρόσωπο του Ρενέ Ζιράρ βρήκε η Λιλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 59χρονου.

Άμεσα έκλεισε η Λιλ το θέμα του προπονητή, το οποίο άνοιξε με τη φυγή του Ρούντι Γκαρσία.

Ο 49χρονος Γάλλος έφυγε από το "Μετροπόλ" επιλέγοντας τη Ρόμα ως επόμενο προορισμό του και οι άνθρωποι της Λιλ τον αντικατέστησαν με τον Ρενέ Ζιράρ, πρώην τεχνικό της Μονπελιέ.

"Η Λιλ είναι στην ευχάριστη θέση την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 να ανακοινώσει την άφιξη του Ρενέ Ζιράρ ως νέου της προπονητή. Ο πρώην τεχνικός της Μονπελιέ και των ελπίδων της Γαλλίας θα διαδεχτεί τον Ρούντι Γκαρσία. Ο πρώην διεθνής παίκτης, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος και έμπειρος προπονητής, ήταν μία επιλογή κοινής αποδοχής και θεωρήθηκε ιδανικός από τον Μισέλ Σεϊντού και τους ιθύνοντες της Λιλ" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Μισέλ Σεϊντού είπε: "Η Λιλ στηρίχτηκε σε δύο ταλαντούχους και πιστούς προπονητές από τη μέρα που ανέλαβα, το 2002. Ο Ρενέ Ζιράρ είναι ο εκλεκτός μας για το μέλλον της Λιλ και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα έχει την ίδια επιτυχία. Για μένα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ποιότητα, πάθος και δουλεύει σκληρά. Είμαι περήφανος που βλέπω ότι ο Ρενέ ήρθε στον σύλλογο".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ