ΓΑΛΛΙΑ

Οργή Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Παρί

Οργή Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Παρί

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε έξαλλος μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του έκαναν το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Εβιάν.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να αποχαιρέτησε το Κύπελλο Γαλλίας εξαιτίας της αστοχίας των παικτών της από τα 11 βήματα ( ήττα με 4-1 από την Εβιάν στα πέναλτι, 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση ), όμως για τον Κάρλο Αντσελότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας του.

"Η βραδιά μας ήταν καταστροφική, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας μέσα στη σεζόν. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, κυρίως με τη συμπεριφορά της ομάδας που δεν ήταν σωστή", δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Ιταλός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Ένα παιχνίδι μπορεί να χαθεί, όμως δεν είχαμε χαρακτήρα. Χάσαμε πάρα πολλές μπάλες και πολλοί παίκτες επέμεναν να παίζουν ατομικά.

Είμαι εξοργισμένος με όλους επειδή αυτή η ομάδα έχει δείξει πως αν παίζει συγκεντρωμένη μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, το είδαμε αυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα".

Για να καταλήξει ο τεχνικός της πρωτοπόρος της Ligue 1, λέγοντας: "Είναι προφανές πως έχω και εγώ τις ευθύνες μου, καθώς αν η ομάδα δεν έπαιξε με σωστή νοοτροπία, τότε η ευθύνη είναι και του προπονητή".

Υπενθυμίζεται πως τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας είναι Τρουά-Μπορντό και Εβιάν-Λοριάν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ