ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μπαλοτέλι απομακρύνεται, ο Κρκιτς πλησιάζει στη Νις

Newcastle United's Cheick Tiote, left, vies for the ball with  Stoke City's Bojan Krkic, right, during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Newcastle United's Cheick Tiote, left, vies for the ball with Stoke City's Bojan Krkic, right, during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την ώρα που ο Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται να διαβεί την πόρτα της εξόδου από τη Νις, ο Μπόγιαν Κρκιτς φέρεται να είναι ο διάδοχός του, στη "δύναμη πυρός" του γαλλικού συλλόγου.

Η Νις προετοιμάζεται για το (ορατό) ενδεχόμενο αποχώρησης του Μάριο Μπαλοτέλι , παραδίδοντας τη φανέλα με το "Νο9" τη νέα σεζόν στον Μπόγιαν Κρκιτς, όπως αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo".

Ένα αστέρι "πέφτει", ένα άλλο παίρνει θέση στον ποδοσφαιρικό ουρανό της ομάδας της Νίκαιας, η οποία κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 από τη Στόουκ.

Ο 27χρονος φορ -που θεωρήθηκε "φαινόμενο" στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα- δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να... βολοδέρνει από δανεισμό σε δανεισμό.

Ταυτόχρονα, τα "πήλινα" πόδια του (προ)αποφάσισαν τη... μοίρα της καριέρας του, που έμεινε στάσιμη. Χαρακτηριστικό της πτωτικής πορείας που έχει χαράξει ο άλλοτε άσος των Καταλανών, το γεγονός πως παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από το αγγλικό κλαμπ, βρίσκοντας ποδοσφαιρικό "υπόστεγο" σε Μάιντζ και Αλαβές τις δύο τελευταίες σεζόν.

Να σημειωθεί ότι οι "potters" υποβιβάστηκαν, τραβώντας τον (δύσβατο) δρόμο για την Championship, με τον Ίβηρα κυνηγό να επιδιώκει την αποφυγή του... μαρτυρίου της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Νησιού την ερχόμενη σεζόν.

Πλέον, ο Μπόγιαν στοχεύει σε restart, με την Γαλλική Ριβιέρα να αποτελεί ιδανικό προορισμό, όχι μόνο για... παραθερισμό, αλλά και για ποδόσφαιρο.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ