ΓΑΛΛΙΑ

Ο Εμπαπέ έβαλε τον εαυτό του και όχι τον Μέσι στους πέντε κορυφαίους

France's Kylian Mbappe scores his side's fourth goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Εμπαπέ AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμπεριέλαβε τον εαυτό του στους ποδοσφαιριστές που αξίζουν να είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα, αφήνοντας εκτός τον Λιονέλ Μέσι και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο 19χρονος πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις με τη Γαλλία, η οποία εντέλει κατέκτησε και το τρόπαιο.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν μίλησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football" και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους παίκτες που αξίζουν να λάβουν τη Χρυσή Μπάλα, συμπεριέλαβε τον εαυτό του και άφησε εκτός τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Εμπαπέ ανέφερε: "Φυσικά και επιλέγω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιλέγω επίσης τον Μόντριτς και τον Βαράν, όπως επίσης και τον Νεϊμάρ που έκανε Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να ολοκληρώσω τις επιλογές μου, θα έβαζα και τον εαυτό μου".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν επέλεξε λοιπόν τον Αργεντινό σταρ, ο οποίος κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη Μπαρτσελόνα. Εκτός άφησε και τον Αντουάν Γκριεζμάν, τον πρώτο σκόρερ της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που κατέκτησε και το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ