ΓΑΛΛΙΑ

Μεταγραφικό "ναυάγιο" με Αντριάνο

Μεταγραφικό "ναυάγιο" με Αντριάνο

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Αντριάνο στα γήπεδα δεν θα γίνει με τη φανέλα της Χάβρης λόγω μή συνεπή... χορηγού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Εδώ και ένα μήνα το ρεπορτάζ από τη Γαλλία ανέφερε πως ο Αντριάνο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη Χάβρη, ομως η ομάδα της Ligue 2 ανακοίνωσε πως το deal με τον Βραζιλιάνο φορ δεν θα γίνει τελικά.

Αιτία δεν ήταν κάποια υπερβολική οικονομική απαίτηση από την πλευρά του 32χρονου που "τίναξε στον αέρα" τη συμφωνία αλλά το γεγονός ότι ο χορηγός που περίμεναν όλοι να μπει στην ομάδα δεν το έπραξε εντός του χρονικού πλαισίου που είχε στη διάθεσή του (31 Ιανουαρίου) και έτσι δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να προσφερθούν στον "Αυτοκράτορα".

"Αφού δώσαμε περιθώριο χρόνου στον κύριο Christopher Maillol μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, η Χάβρη ανακοινώνει πως δεν κατατέθηκαν χρήματα στον λογαριασμό του συλλόγου.

Συνεπώς τελειώνουμε αυτή τη διαπραγμάτευση και διακόπτουμε σχετικά σχέδια. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσουμε το ψάξιμο για νέους επενδυτές", αναφέρει στην ανακοίνωσή της ο γαλλικός σύλλογος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντριάνο εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τον περασμένο Απρίλιο με την Ατλέτικο Παραναένσε όταν και είχε σκοράρει στο Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Δε Στρόνγκεστ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ