ΓΑΛΛΙΑ

Επιχείρηση Χουλκ στο Μονακό

Επιχείρηση Χουλκ στο Μονακό

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, η Μονακό είναι έτοιμη να επισημοποιήσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της για τον Χουλκ, καταθέτοντας πρόταση 45.000.000 ευρώ στη Ζενίτ για τον Βραζιλιάνο.

Στο Μονακό, όπως έχουμε ξαναπεί, οι μεταγραφές των Φαλκάο, ΡΟντρίγκες, Μοουτίνιο και Καρβάλιο ήταν μόνο η αρχή. Ο γαλλικός σύλλογος, έχει ακόμα γεμάτο πορτοφόλι και είναι διατεθειμένος να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ενδυναμωθεί κι άλλο το ρόστερ.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα της γαλλικής "Equipe", φαίνεται πως η Μονακό σύντομα θα καταθέσει πρόταση για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ζενίτ, που θα φτάνει τα 45.000.000 ευρώ.

Ό Χουλκ, ο οποίος αν και βρίσκεται ένα χρόνο στη Ρωσία, δεν έχει καταφέρει να δείξει το "πραγματικό του πρόσωπο" με τη φανέλα της Ζενίτ (18 παιχνίδια 7 γκολ), και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόκληση. (18 παιχνίδια 7 γκολ)

Ο ίδιος, δεν είναι και από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Ρωσικής ομάδας, μιας και στα αποδυτήρια επικρατεί μια "ζήλια" προς το πρόσωπό τους από τους συμπαίκτες του, λόγω και του υπέρογκου συμβολαίου του.

Τέλος, στη γωνία για τον Χουλκ, περιμένει και η Τσέλσι, με τον Μουρίνιο να σκέφτεται κι αυτός σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ