ΓΑΛΛΙΑ

Αβέβαιο το μέλλον του Ιμπραχίμοβιτς

Αβέβαιο το μέλλον του Ιμπραχίμοβιτς
Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, αλλά που θα πάει; Διαβάστε τους πιθανούς προορισμούς του.

Μπορεί να έχει κλείσει τα 34 του χρόνια από τον Οκτώβριο του 2015, παρόλα αυτά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει ένας από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς στην Ευρώπη. Φέτος μετράει 47 συμμετοχές με 44 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως μπορεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον δυο ακόμα χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές ομάδες από την Ευρώπη θέλουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με την "Parisiens ", μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός έχει αποφασίσει πως ο κύκλος του έκλεισε στην Γαλλία και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα είναι αυτός, όμως στα χέρια του υπάρχουν "τρελές" προτάσεις από την Ασία (Κίνα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία). Με το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, θα πάρει και την απόφαση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ