ΓΑΛΛΙΑ

Στην Κίνα με 100.000.000 ευρώ το χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Στην Κίνα με 100.000.000 ευρώ το χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να δέχεται πρέσινγκ από την Κίνα για να αφήσει την Ευρώπη και για το λόγο αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις οικονομικές του αξιώσεις.

Μετά από τέσσερα χρόνια άκρως πετυχημένης παρουσίας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να αναζητήσει άλλη ομάδα στο φινάλε της σεζόν για να συνεχίσει την καριέρα του ωστόσο ουδείς μπορεί να βάλει το... χέρι του στη φωτιά πως ο νέος σταθμός του θα έχει έδρα την Ευρώπη.

Οι ομάδες της "Γηραιάς Ηπείρου" που τον πολιορκούν είναι πολλές και αρκετές εξ αυτών έχουν "βαρύ όνομα", ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Σουηδός να κάνει την έκπληξη και να μετακομίσει στην Κίνα.

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι το Κομουνιστικό Κόμμα της χώρας να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεγαλύτερη οικονομική υπέρβαση σε σύγκριση με αυτή που είχε στο μυαλό της πριν από λίγο καιρό.

Στην Κίνα με 100.000.000 ευρώ το χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Η αρχική πρόταση των 75.000.000 ευρώ το χρόνο (!) άνοιξαν την όρεξη τόσο του 34χρονου Σουηδού σούπερ σταρ όσο και του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας "Le10Sport", ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε τα χαρτιά του, ζητώντας 100.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου!

Σε περίπτωση φυσικά που η κινεζική κυβέρνηση αποδεχτεί το αίτημά του (ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Xi Jinping, είναι αυτός που κινεί τα νήματα), τότε πέρα από τον πάταγο που θα προκαλέσει μία τέτοια μεταγραφή θα τον κάνει έναν από τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές στον πλανήτη.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ