ΕΥΡΩΠΗ

Υπέγραψε στη Ζενίτ ο Αρσάβιν

27.06.2013. , -.      «»
27.06.2013. , -. «» /

Tην απόκτηση του Αντρέι Αρσάβιν για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε επίσημα η Ζενίτ. "Θέλω μόνο να παίξω ποδόσφαιρο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Αντρέι Αρσάβιν επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αναδείχτηκε, τη Ζενίτ.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό και υπέγραψε μαζί του διετές συμβόλαιο, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ξεκινάει από την 1η Ιουλίου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή και που επιστρέφω στην πόλη. Είναι ωραίο να φοράς τη φανέλα της Ζενίτ. Θέλω μόνο να παίξω ποδόσφαιρο, από 1η Ιουλίου ανήκω εδώ", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ.

Σημειώνεται πως ο Αρσάβιν έπαιξε από το 2000 μέχρι το 2009 στην ομάδα της πατρίδας του (236 συμμετοχές - 52 γκολ) και το καλοκαίρι εκείνη της χρονιάς έκανε το άλμα στην Άρσεναλ, με την οποία αγωνίστηκε σε 144 ματς έχοντας 31 γκολ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους "κανονιέρηδες" είχε μάλιστα πάει ως δανεικός για 6 μήνες στη Ζενίτ (Φεβρουάριος-Ιούλιος 2012), με τον απολογισμό του τότε σε 11 ματς να είναι 3 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ