ΕΥΡΩΠΗ

Παίκτης της Κοπεγχάγης ο Μέλμπεργκ

Παίκτης της Κοπεγχάγης ο Μέλμπεργκ

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος σε ηλικία 35 ετών υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Δανίας.

Στο πρωτάθλημα Δανίας θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη.

Ο 35χρονος αμυντικός, που αποχώρησε από τη Βιγιαρεάλ μετά από ένα χρόνο, αναμένεται να κλείσει την καριέρα του μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του, τη γειτονική Σουηδία.

" Η ιστορία της Κοπεγχάγης μιλάει από μόνη της. Είναι μία κορυφαία ομάδα στη Σκανδιναβία, που κατακτά πρωταθλήματα κι έχει φτιάξει όνομα στην Ευρώπη. Πάνω απ' όλα, θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω στο γήπεδο, αλλά ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω και με την εμπειρία μου εκτός γηπέδου, λόγω των πολλών ομάδων στις οποίες έχω αγωνιστεί. Ήμουν σε πολλές μεγάλες ομάδες σε διάφορες χώρες, οπότε έχω συνηθίσει να κατακτώ τίτλους και να μάχομαι στην Ευρώπη", τόνισε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης.

Ο Σουηδός βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η δανέζικη ομάδα, και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 5.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ