ΕΥΡΩΠΗ

Πάει για το "μπαμ" με Σαβιόλα η Λέγκια

Benfica's Javier Saviola celebrates his goal against Gil Vicente during their Portuguese League Cup final soccer match at the Coimbra city stadium in Coimbra April 14,  2012. REUTERS/Rafael Marchante (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER)
Benfica's Javier Saviola celebrates his goal against Gil Vicente during their Portuguese League Cup final soccer match at the Coimbra city stadium in Coimbra April 14, 2012. REUTERS/Rafael Marchante (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η Λέγκια Βαρσοβίας πάει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού στην Πολωνία με την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από την Πολωνία θέλει την Λέγκια Βαρσοβίας να δίνει σκληρή μάχη για την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα που έμεινε ελεύθερος από την Μάλαγα.

Το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη και η επιθυμία του προέδρου να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον Αργεντινό άσο.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή όπως και της ΚΠΡ που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και θέλει να επανέλθει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μένει να δούμε λοιπόν αν οι Πολωνοί θα τα καταφέρουν έχοντας σκοπό να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ