ΕΥΡΩΠΗ

"Έφυγε" στον ύπνο του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Toύρινα

"Έφυγε" στον ύπνο του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Toύρινα

Θρήνος στο σουηδικό ποδόσφαιρο με το απροσδόκητο θάνατο του τερματοφύλακα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιβάν Τούρινα σε ηλικία μόλις 32 ετών...

Ο Κροάτης γκολκίπερ, ο οποίος την σεζόν 2007-08 είχε φορέσει τη φανέλα της Skoda Ξάνθης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του.

Ο θάνατος του Τούρινα διαπιστώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

" Για μία μέρα όπως αυτή, το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα άθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο", τόνισε ο πρόεδρος του σουηδικού συλλόγου, Γιόχαν Σεγκούι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον χαμό του Τούρινα στις 7.23 το πρωί. "Μ πορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο του Ιβάν Τούρια. Δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια", ανέφερε ο επικεφαλής του αστυνομίας στη Στοκχόλμη, Πάτρικ Νους.

Ο Ιβάν Τούρινα αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα, όπως επιβεβαίωσε και ο "ισχυρός άνδρας" του σουηδικού συλλόγου.

"Έφυγε" στον ύπνο του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Toύρινα

Ο άλλοτε πορτιέρο της Skoda Ξάνθης, αποκτήθηκε το 2010 από την ΑΪΚ που αντιμετώπζε προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση.

Κατάφερε άμεσα να καθιερωθεί στην ενδεκάδα υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως κατάφερε σε 65 ματς στην Allsvenskan (Α΄ Σουηδίας) να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 26 φορές.

"Έφυγε" στον ύπνο του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Toύρινα

Τον περασμένο Φεβρουάριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με χρονική διάρκεια μέχρι το 2016 που τον καθιστούσε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της κατηγορίας.

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Πάντα έλεγε πως θέλω να μείνω εδώ και ο Γενς (Αντερσον, αθλητικός διευθυντής) το γνώριζε. Επίσης η οικογένεια μου ήθελε να μείνει στη Στοκχόλμη. Περνάμε πολύ καλά εδώ", είχε δηλώσει ο Τούρινα σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του αδικοχαμένου Κροάτη τερματοφύλακα, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί!

Η ΑΪΚ ανακοίνωσε την αναβολή της σημερινής προπόνησης, ενώ οι σημαίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρλμπεργκ κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ