EUROPA LEAGUE

Βαλβέρδε: "Αξίζαμε περισσότερα κόντρα στη Σεβίλλη"

Βαλβέρδε: "Αξίζαμε περισσότερα κόντρα στη Σεβίλλη"

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Μπιλμπάο ηττήθηκε στον πρώτο προημιτελικό του Europa League αν και προηγήθηκε απέναντι στη Σεβίλλη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν εκείνη που... κούνησε πρώτη τα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας στο 48' της αναμέτρησης με την Μπιλμπάο με τον Αντούριθ, όμως το φινάλε βρήκε τους Βάσκους σε μειονεκτική θέση, με την τετράκις κάτοχο του Europa League να κάνει την ανατροπή με τους Κολοντζιεϊτσάκ (56') και Ιμπόρα (83') και να αποκτά προβάδισμα για την πρόκριση στους "4" του θεσμού.

"Αισθάνομαι ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η Σεβίλλη είναι ένας δυνατός αντίπαλος που τελείωσε το ματς έχοντας έξι παίκτες ύψους 1.85 μέτρων. Δεν έχει κριθεί η σειρά. Θα πάμε στο γήπεδό τους και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εκεί την πρόκριση", τόνισε στις δηλώσεις του ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει:

"Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά αυτό μας κόστισε. Υπάρχει όμως και ρεβάνς και πρέπει να παίξουμε".

Βαλβέρδε: "Αξίζαμε περισσότερα κόντρα στη Σεβίλλη"

Όσο για τον ομόλογό του, Ουνάι Έμερι, ο τεχνικός της Σεβίλλης δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος αυτού του ζευγαριού όπου η ομάδα πέτυχε αυτό που είχε στο μυαλό της, τη νίκη. Ήταν ένα ισορροπημένο, σκληρό παιχνίδι.

Φεύγουμε ικανοποιημένοι ξέροντας ότι έχουμε άλλα 90 λεπτά ακόμα. Η σειρά είναι ακόμα στο 50-50 όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ