EUROPA LEAGUE

Σαβιέ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

Σαβιέ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Κλέιτον Σαβιέ, χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μέταλιστ. Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Ο... Ιμπαγάσα της Μέταλιστ Κλέιτον Σαβιέ μίλησε κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Τόνισε ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ δύσκολη πλέον για την ομάδα του, ωστόσο επισήμανε ότι δεν ήρθαν για... τουρισμό.

" Ήταν δύσκολος ο πρώτος μεταξύ μας αγώνας. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετή πίεση στους αντιπάλους μας, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σημειώσουμε ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, μείναμε με δέκα παίκτες και μετά ήταν πολύ δύσκολο για μας να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Ναι, είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, πλέον για την πρόκριση. Η ρεβάνς είναι στην έδρα τους, αλλά δεν θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι για να αποκλειστούμε. Έχουμε δείξει ότι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε και μακριά από το σπίτι μας και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στην έδρα του Ολυμπιακού".

Η εντύπωση που άφησε στον Σαβιέ ο Ολυμπιακός: " Μου άρεσε ο Ολυμπιακός ως σύνολο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αν μου έλεγες να ξεχωρίσω κάποιον θα σου έλεγα το νούμερο δέκα (σ.σ Ράφικ Τζιμπούρ) που έπαιζε μπροστά. Έχει ποιότητα και μας ταλαιπώρησε πολύ στην άμυνα. Αυτό όμως που μετράει για μένα πάντα είναι το σύνολο και ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ δυνατή ομάδα".

Όσον για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Καραϊσκάκης, τόνισε: " Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Η Μέταλιστ έχει παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοια γήπεδα.

Είμαστε πολλοί οι Βραζιλιάνοι και οι Αργεντίνοι στην ομάδα και ξέρουμε από καυτά γήπεδα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Τώρα, μετά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, ξέρουμε ακόμα καλύτερα τον Ολυμπιακό και θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ