EUROPA LEAGUE

Ροντρίγκες: "Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιότητα ο Ολυμπιακός"

Ροντρίγκες: "Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιότητα ο Ολυμπιακός"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες της Γαλατάσαράι μίλησε για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για την φάση των "16" του Europa League.

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ και νυν της Γαλατάσαράι, Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε στη "Live Sport" για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για την φάση των "16" του Europa League, αφού έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τουρκική ομάδα. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιότητα, αν και θα μπορούσαν να έχουν ευκολότερη κλήρωση, ενώ θεωρεί "όπλο" το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας: "Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πιο εύκολη κλήρωση, ωστόσο διαθέτει την ευρωπαϊκή εμπειρία και την ποιότητα, έστω και δίχως Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, για να αποκλείσει την Μπεσίκτας. Αρκεί φυσικά να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και να έχει και την τύχη με το μέρος του, κάτι που πάντα χρειάζεται σε τέτοιες προκλήσεις".

Για τις διαφορές της Μπεσίκτας με την Οσμανλίσπορ: "Η Μπεσίκτας είναι αισθητά ισχυρότερη ομάδα από την Οσμανλίσπορ και θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό να την αποκλείσει, σε σχέση με την προσπάθειά του στον προηγούμενο γύρο. Είναι άσκοπο να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα στις δύο τουρκικές ομάδες".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ: "Ο Ολυμπιακός διαθέτει σαφώς καλύτερη ομάδα από την Οσμανλίσπορ, που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί το 0-0 του πρώτου αγώνα, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτεθειμένη στο δεύτερο ημίχρονο, τότε που χρειάστηκε να ρισκάρει για να σκοράρει. Η πρόκριση δίκαια πήγε στον Ολυμπιακό και δεν θεωρώ τυχαίο ότι έβαλε δύο γκολ ο Ανσαριφάρντ. Έχουμε παίξει αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική αξία. Μην ξεχνάμε ότι εκείνος, όπως και εγώ, ψηφιστήκαμε από τους συναδέλφους μας ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους ξένους της περσινής ελληνικής Λίγκας".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού: "Το Καραϊσκάκη δίνει δύναμη στον Ολυμπιακό και πρέπει να επωφεληθεί από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Μπεσίκτας θα επηρεαστεί, γιατί ο ίδιος ενθουσιασμός υπάρχει και στα ντέρμπι στην Τουρκία".

Για τα μειονεκτήματα της Μπεσίκτας: "Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, έχει δεχθεί σε όλα. Παρουσιάζει νευρικότητα στις αντιδράσεις της, ενώ οι αλλαγές στην ενδεκάδα και οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της φανερώνουν ότι βρίσκεται, πλέον, κάτω από πίεση. Είναι ένα στοιχείο που ενδιαφέρει εμάς ενόψει του ντέρμπι, προφανώς ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Μάρτιος γεμάτος "μάχες" με τουρκικές ομάδες
Μπέντο: "Ξέραμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη"
Τουρκική "επίθεση" στην σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook
"Ευτυχώς κληρωθήκαμε φέτος με τον Ολυμπιακό"
Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Μπεσίκτας
Κλήρωση Europa League: Η Μπεσίκτας αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 16
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ