EUROPA LEAGUE

"Ευτυχώς κληρωθήκαμε φέτος με τον Ολυμπιακό"

"Ευτυχώς κληρωθήκαμε φέτος με τον Ολυμπιακό"

"Άνεμος αισιοδοξίας" πνέει στο "στρατόπεδο" της Μπεσίκτας όσον αφορά στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τους "16" του Europa League. Δείτε τι δήλωσαν ο αντιπρόεδρος και οι εκπρόσωποι των "μαύρων αετών".

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Μπεσίκτας για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης υπάρχει αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις των "μαύρων αετών" με τους "ερυθρόλευκους", γεγονός που απορρέει κι από τις δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου της τουρκικής ομάδας στην "Cosmote TV".

"Είναι μία ξεχωριστή κλήρωση. Οι δύο ομάδες έχουμε φιλική σχέση, ενώ και η σχέση μεταξύ των προέδρων είναι στενή. Πρόκειται για δύσκολη κλήρωση. Είχαμε παίξει δύο φιλικά προετοιμασίας φέτος και πέρυσι.

Είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, έχει τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη παρότι δεν έπαιξε στο Champions League φέτος. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος που παίζουμε φέτος μαζί τους και όχι τα 2-3 προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη", υποστήριξε ο Αλί Ναϊμπί.

Αχμέτ Νουρ Τσεμπί: "Μπορούμε να φθάσουμε ως το τέλος"

Ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, υποστήριξε ότι οι "μαύροι αετοί" έχουν μεγάλη ευθύνη πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί τη γειτονική χώρα, Τουρκία, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Η Μπεσίκτας εκπροσωπεί την Τουρκία στα Κύπελλα Ευρώπης κι έχουμε μεγάλη ευθύνη. Ελπίζουμε να προκριθούμε, πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να φθάσουμε έως το τέλος. Όταν σχεδιάσαμε την ομάδα στην αρχή της σεζόν, είχαμε σκεφτεί και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Μετίν Αλμπαϊράκ: "Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται χωρίς να τα παίξεις"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπεσίκτας, Μετίν Αλμπαϊράκ, υποστήριξε ότι "τα παιχνίδια δεν κερδίζονται χωρίς να τα παίξεις", ενώ αποκάλυψε ότι μέλη του τεχνικού επιτελείου των "μαύρων αετών" βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Άγκυρα και είδαν από κοντά την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την Οσμάνλισπορ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ