EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Μέταλιστ: “Μας συνεχάρη ακόμη και η UEFA για την πρόκριση”

Πρόεδρος Μέταλιστ: “Μας συνεχάρη ακόμη και η UEFA για την πρόκριση”
INTIME SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Γιαροσλάβσκι ακόμη πανηγυρίζει την πρόκριση της Μέταλιστ επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League. Όπως τόνισε τον συνεχάρησαν αξιωματούχοι της UEFA αλλά και ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει στη Μέταλιστ Χάρκιβ τον τρόπο με τον οποίο προκρίθηκαν επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αλεξάνταρ Γιαροσλάβσκι, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στη νίκη των Ουκρανών στο "Καραϊσκάκη" επί του Ολυμπιακού.

" Την επομένη του αγώνα στη Νιόν, όλοι μιλούσαν για το χαμένο πέναλτι του Ντέβιτς και τον τρόπο που το εκτέλεσε.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να με συγχαρεί για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού λέγοντας μου παίξαμε φανταστικά. Ακόμη και να σκόραρε ο Ντέβιτς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς δεν θα είχε καμία σημασία" τόνισε ο "ισχυρός άνδρας" της Μέταλιστ για να προσθέσει:

"Ανάμεσα σε εκείνους που μας συνεχάρησαν για την πρόκριση μας στα προημιτελικά ήταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο (σ.σ.:Γενικός Γραμματέας UEFA) αλλά και ο Μάρτιν Κάλεν (σ.σ.:εκτελεστικός διευθυντής UEFA). Πλέον έχουμε ξεχάσει τον Ολυμπιακό και κοιτάζουμε μπροστά".

Σύμφωνα με τον Γιαροσλάβσκι το ματς με τους "ερυθρόλευκους" δεν ήταν το πιο επιτυχημένο για την Μέταλιστ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Είναι δύσκολο να επιλέξω. Έχουμε δώσει αρκετά παιχνίδια με δραματική εξέλιξη. Θυμάμαι για παράδειγμα την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας (σ.σ. 2008), όπου προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League. Χάσαμε 1-0 εκτός έδρας, όμως στη ρεβάνς νικήσαμε 4-1".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ