EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: "Μεγάλο διπλό"

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: "Μεγάλο διπλό"
Πετρίδης

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε για μεγάλο "διπλό" μετά την επικράτηση της ομάδας του στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε βάρος του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο ΡΙΚ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε: "Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, όντως μεγάλο διπλό. Πριν έρθουμε πιστεύαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα όμως ήρθε το καλύτερο. Οι παίκτες ακολούθησαν την τακτική του προπονητή, ήμουν στα αποδυτήρια άκουσα τις οδηγίες και τον τρόπο αυτό προσπαθήσαμε να παίξουμε, να αμυνθούμε και εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Αυτό κάναμε και πετύχαμε το γκολ.

Βρήκε και ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες του, φανήκαμε τυχεροί μπορώ να πω όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πετύχαμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους ομίλους, ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στην διοργάνωση.

Οι παίκτες μας κατάθεσαν ψυχή, αυτό είναι το στοιχείο που καταθέτει το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να ικανοποιούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να υπερευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που ήταν κοντά στην ομάδα, που ήταν αθλητοπρεπής, και τον Ολυμπιακό για την πολύ καλή φιλοξενία.

Αν κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα είμαστε πρώτοι, όμως έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια, έχουμε δύσκολο δρόμο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήττα 0-1 από το ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό, που είχε τρία δοκάρια
Εφραίμ: "Πιο τυχεροί και πιο ουσιαστικοί"
Σωτηρίου: "Δεν έκανε πολλές φάσεις ο Ολυμπιακός"
Ζόρια, ομορφιές και... DAB στο Φάληρο!
Κρίστιανσεν: "Η μεγαλύτερή μου νίκη ως προπονητής"
Μερκής: "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά..."
Οι αντιδράσεις στην Κύπρο για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ