EUROPA LEAGUE

Μερκής: "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά..."

Μερκής: "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού με 1-0 οι Γιώργος Μερκής και Νούνο Μοράις. Αναλυτικά όσα είπαν.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, ήταν ενθουσιασμένος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 στο Φάληρο, αν και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου από την ομάδα του.

"Σήμερα νομίζω κάναμε όλοι το καθήκον μας. Ήμασταν πειθαρχημένοι, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και συνήθως όταν γίνεται αυτό, κάτι καλό έρχεται και ήρθε η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι-πρόκληση για εμάς. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα. Το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη παίζει με πάθος και τα χτυπάει με οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό κάναμε και σήμερα.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν ήμασταν δειλοί, βγήκαμε μπροστά, κρατήσαμε μπάλα, σκοράραμε και μετά αμυνθήκαμε πολύ σωστά. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και κάποιο άλλο γκολ, αλλά θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να σκοράρει. Όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ σωστά, μαζί και ο τερματοφύλακας, και φεύγουμε με αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα", ανέφερε ο Μερκής, ενώ ο Πορτογάλος στόπερ, Νούνο Μοράις, είπε με τη σειρά του:

"Ένα σπουδαία νίκη για μας, την Κύπρο και το ποδόσφαιρό της. Όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και προσπαθούμε να διατηρηθούμε εκεί. Είναι ένας δύσκολος όμιλος με ποιοτικές ομάδες. Θα πάμε για το τρίποντο σε όλα τα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα όταν κερδίζεις και είσαι πρώτος γίνεσαι φαβορί. Εμείς δε σκεφτόμαστε έτσι, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Photo Credits: Action Images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ