EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τη Φενέρμπαχτσε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο "Σουκρού Σαράτσογλου". Το Sport24.gr βρέθηκε στο γήπεδο και περνάει από το... μικροσκόπιο τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε υποτάχθηκε στην Τουρκία ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου έχασε με 3-0 και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League. Το Sport24.gr, που βρέθηκε στο "Σουκρού Σαράτσογλου", "σκανάρει" τους παίκτες των "κυανόλευκων".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Δημήτρης Σαμόλης

ΓΚΟΡΜΠΟΥΝΟΦ: Αδράνησε στη φάση του γκολ ο Λευκορώσος. Έπρεπε να βγει πιο γρήγορα και να καθαρίσει τη φάση. Είχε τη σπουδαία επέμβαση του 44', στο σουτ του Νανί, αλλά ευθύνεται και στο δεύτερο γκολ, όταν από τη σέντρα σουτ του Κανέρ Ερκίν δεν υπολόγησε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του.

ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ: Του έβαλε δύσκολα ο Νανί. Ο νεαρός είχε εξ αρχής δύσκολο έργο, πάλεψε αρκετά, αν και θα μπορούσε να αποφύγει μερικά λάθη που έκανε από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα, ανέβηκε, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν κενά από την πλευρά του.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ατρόμητου. Ο πολύπειρος στόπερ έκοψε αρκετές μπάλες, επέδειξε ψυχραιμία, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του.

ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ: Κλήθηκε να τα βγάλει πέρα με τον Φερναντάο, ο οποίος βρέθηκε σε φοβερή μέρα. Ο αρχηγός δεν κατάφερε να τον αναχαιτίσει στο πρώτο γκολ, ενώ τον έχασε από τα μάτια του στο τρίτο. Υπήρξαν φορές που πήρε το μπουκιά από το στόμα του στράικερ της Φενέρ, αλλά κατέστη ανέφικτο να τον αντιμετωπίσει.

ΜΠΙΤΟΛΟ: Σε καθόλου καλή μέρα δεν βρέθηκε ο Αργεντινός μπακ. Από τον χώρο ευθύνης του, το αριστερό άκρο της άμυνας, προήλθε το πρώτο γκολ, αλλά και το τρίτο. Ενδεχομένως να μην είχε αρκετή βοήθεια από τον Μαρσελίνιο, αλλά και πάλι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αντικαταστάθηκε στο 82' μια και έμεινε από δυνάμεις.

ΟΥΣΕΡΟ: Αρνητική εμφάνιση από τον Ισπανό αμυντικό μέσο, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο, έκοψε ελάχιστες μπάλες, υπέπεσε σε αρκετά επιπόλαια λάθη, ενώ έκανε αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις.

ΓΟΔΟΪ: Μαχητής ο Αργεντινός. Όπως το συνηθίζει έτρεξε πολύ, επιδίωξε να κλέψει μπάλες από την ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε, αλλά και αυτός επί της ουσίας κινήθηκε στη μετριότητα. Κουράστηκε πάρα πολύ και αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Μπάλλα.

ΠΙΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ: Δεν ήταν ο γνωστός Πίτου. Ο Αργεντινός έχανε πανεύκολα τη μπάλα, δεν μπορούσε να την κρατήσει στην κατοχή του για να φτιάξει παιχνίδι. Ήταν τρακαρισμένος ο Πίτου και δεν κατέστη εφικτό να δώσει το κάτι παραπάνω. Μια κάθετη πάσα, δηλαδή, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στους Τούρκους.

ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ: Απελπιστικά μόνος στην κορυφή ο Ιταλός. Ανάμεσα στους γιγαντόσωμους στόπερ των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να φανεί. Έβγαινε διαρκώς μακριά από την περιοχή της Φενέρ για να πάρει μπάλα και δεν είχε καμία βοήθεια, είτε από αριστερά, είτε από δεξιά.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Δεν ήταν καλός ο "Ούμπι". Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις μπαλιές του δεν πήγαν εκεί που έπρεπε, ενώ έχανε με περίσσια ευκολία τη μπάλα. Ο αριστερός μπακ της Φενέρ, Κανέρ Ερκίν, ήταν καταπληκτικός, και περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Αργεντινό.

ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ: Ο μοναδικός που στο πρώτο μέρος προσπάθησε να τρυπήσει την τουρκική ομάδα. Αλλά και αυτό μονάχα για ένα δεκάλεπτο. Μετά εξαφανίστηκε και ιδίως στο δεύτερο μισό έμεινε από δυνάμεις.

ΜΠΑΛΛΑΣ: Αντικατέστησε τον Γοδόι στο 62' και στην αρχή τον έπιασε άγχος, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε αβίαστα λάθη. Όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όχι όμως ότι έκανε κάτι διαφορετικό από ό,τι οι συμπαίκτες του.

ΛΕ ΤΑΛΕΚ: Ο Γάλλος μπήκε στο 63' αντί του Πίτου, αλλά ήταν άφαντος στην κορυφή. Όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του, δεν είχε συμπαράσταση μπροστά και αναγκαζόταν να τη σπάσει πίσω, είτε αριστερά είτε δεξιά.

ΚΟΥΡΟΣ: Πέρασε στον αγώνα στο 82' αντί του του καταβεβλημένου Μπίτολο, για να αναχαιτίσει τους Τούρκους από αριστερά. Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν μπορεί να κριθεί ο αριστερός μπακ του Ατρόμητου.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ