EUROPA LEAGUE

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τη Μίλαν

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης με τη Μίλαν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. (φωτογραφία)

Η Μίλαν υποδέχεται την ΑΕΚ στο "San Siro" για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό της Ένωσης, να παρατάσσει την ομάδα του σε διάταξη 3-5-2.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: Ηλίας Καλλονάς

Ο Γιάννης Ανέστης θα υπερασπιστεί την "κιτρινόμαυρη" εστία, ενώ η αμυντική τριάδα θα αποτελείται από τους Μιχάλη Μπακάκη, Άνταμ Τζανετόπουλο και Όγκνιεν Βράνιες.

Ροντρίγκο Γκάλο και Έλντερ Λόπες θα είναι δεξιά κι αριστερά - αντίστοιχα - οι δύο full backs, Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον και Πέτρος Μάνταλος η κεντρική τριάδα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε ελεύθερο επιτελικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μάρκο Λιβάγια.

Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Αραούχο, Μπακασέτας.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τη Μίλαν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ